Dawgora miniblogs

  • Dawgora
    0

    Sveiki, vēlējos jautāt, kas šobrīd Rīgā ir "the bees knees" zināt, piemēram kādu bibliotēku vai valodu, ar ko programmē? t.i. kuras tehnoloģijas šobrīd ir visspieprasītākās, vismaz web development. Šobrīd dzirdu, ka ROR ir pieprasīts, jo grūti atrast tādu, kas gribētu to, .NET pats par sevi. Vairāk interesē frameworki, ne CMS. Vai Laravel, Phalcon, codegniter kaut kas tāds ir pieprasīts. Lai zinu, uz ko man gatavoties, ko vajadzēs vēl apgūt bez to, ko jau zinu. Jo ir iespēja, ka pēc vasaras vai divām atradīšos Rīgā.

  • Dawgora
    0

    Sveiki, šeit kāds nezin, pēc kādas loģikas/šifra tiek kodētas kodu kartes bankām kā swedbanka vai tamlīdzīgi? Skolas vajadzībām (lekcijai) jāveido gaļimā bankas sistēma, un gribējām izveidot kodu kartes, bet negribu ticēt, ka kodu kartes ģenerē vienkārši ar random 5cipatu skaitļiem, kuri ir masīvā, kurš ir 72 elementu liels. Par pārējo mēs jau esam padomājuši, tikai šobrīd vienkārši interesē šis.

    P.S. kāds kursa biedrs teica, lai veidojam banku uz CMS. hihi.gif Tik sen nebiju smējies.

    • mad
      0

      Domāju, ka vajadzētu būt random. Būtu muļķīgi, ja būtu kāds algoritms, pēc kura var uzģenerēt kartes kodus.

      • alberts00
        0

        Nekas nav random

        • mad
          0

          Nu, par to, kā tieši tiek ģenerēti "random" skaitļi jau te nav runa. Un es pieņemu, ka tās kartes neģenerē php uz windows shura.gif

          Bet kodiem uz kartes būtu jābūt iespējami neparedzamiem.

  • Dawgora
    0

    https://deals.thenextweb.com/sales/vpn-unlimited-lifetime-subscription
    hmm... Vispār, kāds kaut ko no šiem dīliem ir paķēris un vai ir legit?
    https://deals.thenextweb.com/sales/pay-what-...-to-code-bundle for example.

    • alberts00
      0

      1. Kam tev VPN?
      2. vpn.sh ir citreiz dīli, iepriekš paķēru uz gadu par 1gbp.

    • NoTitsNoFun
      0

      Pamēģini. Un pastāsti kā gāja ;d

  • Dawgora
    0

    Sveiki, kāds nevar iedot skriptu vai kaut ko tādu, kas ar Javascript palīdzību varētu sakārtot līnijas teksta ar garumzīmēm? Lai piemēram visas līnijas, kuras sākas ar ā, ē and so on nenoietu output beigās. Pamanīju, ka parastais sort kaut kā nederēs.

    • Hidden driver
      0

      Parveido charus uz ascii un sakārto pēc cipariem

  • Dawgora
    0

    Šodien uz vienu no darba datoriem uzliku debian ar xfce4 (aizmirsu par Alberta ieteikto. crazy.gif ). Uztaisīšu eksperimentu, gribu redzēt, kā mainās ātrdarbība un lietotāju "satisfaction". Ja lietotāji būs kcik apmierināti ar to datoru ātrumu, un pratīs rīkoties ar to PC, kkādi 30 datori vēl tiks pārinstalēti aptuveni tādā veidā.

    Ir kādi ieteikumi, ko vēl varētu uzlikt šiem debianiem? (ar arch linux likšanu sanāca kkāds ČP. Visu laiku kkas ar Xorg čakarējās. ) uzmetu auto mount un unmount, uzliku autologin, un uzliku flash.

  • Dawgora
    0

    Es vēlējos jautāt- vai tas būtu "Labā prakse" likt kaut kādus mazos datus (galvenā bilde vai bildes... vai video, fona krāsa titula bildei, ja vēlies ik pēc laika rediģēt to un ja Tavs administrators ne sūda nezin par CSS, Vienreizējs teksts, ko vajadzētu rediģēt pēc vajadzības, un kurš ne vienmēr tiktu izmantots un rādīts and so on) saglabāt datubāzē, kur ir kolonas, piemēram kā "Variable" un "Data"? vai arī čakarēties citā veidā? At the moment I got no other ideas.

- 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - ... - 17 - 18 - 19 -

Atpakaļ Uz augšu