NoTitsNoFun miniblogs

  • NoTitsNoFun
    0

    Ja jums iedotu super mazu saitu uzbliest, saits par kompāniju ar minimālu serverside darbu, kā pienemsim contact forma, un subscribe forma kur notiek mazs calls ar MailChimp API, un pienemsim vel kāds mazs API calls kā piemēram laika zinas API un tas tiek uzlikts uz lapas.

    Jautājums 1: kādu development set up jūs lietotu sadam projektam. Kaut kāds Laravel liekas diezgan liels un bulky kaut kam tādam, Lumen, Slim? WordPress logiski arī ir par lielu jo nekāds darbs ar content te nenotiek.

    Vēlams PHP backend.

    • alberts00
      0

      Neizmantotu PHP, bet gan AWSā API gateway un Lambda, kurš tālāk pārsūta uz Mailchimp ko tev vajag.Pie reizes kaut ko jaunu arī iemācīsies.

      • NoTitsNoFun
        0

        Es domāju set up kopā ar front end. Vārdu sakot super basic lapas rapid taisīsana zem kādas vienas platformss kur SCSS, JS ir compiled kopā ar PHP. KISS principle. Es negribu atseviski back end likt. Then again es īsti nezinu neko par Lambda vai AWS. Te runa neiet par ātrumu vai code quality. Low traffic shitty klientu saitu rakstīsana, kur bugets tādam saitam ir labi ja 5 dienas. I guess es paliktu ar Laravel jo to es zinu. 

        Tu vairāk zini par mani, pastāsti kā tiesi tavs veids man ātri palīdzēs uzcept saitu + front end.

        • alberts00
          0

          >KISS principle
          Nu ja vēlies bakstīt Laravel lapiņas katram klientam līdz sirmumam, your choice.
          >Te runa neiet par ātrumu
          >tavs veids man ātri
          shura.gif
          Es nesaku, ka tas būs super ātri, noteikti ne pirmajā reizē. Bet vismaz kaut ko jaunu varēsi iemācīties. Nākamajās reizēs, ja servera puses funkcionalitāte nemainās, varēsi vispār uz to neiespringt. FE tu vari renderētt un ģenerēt kā gribi.

          • NoTitsNoFun
            0

            Es ar ātrumu domāju page load. Viss ko es centos pajautāt bija basic development setup ar kuru ātri sākt strādāt prieks visas lapas kur stradat ar front end un minimalu back end.

Atpakaļ Uz augšu