Ezeliitis miniblogs

  • Ezeliitis
    0

    Kur jūs iegādājaties domain'us un kāda ir bijusi pieredze ar konkrēto kantori?

    P.S. Also "Who-is privacy" ir vērts likt? 

    • mad
      0

      Lv - nic.lv

      Pārējiem es personīgi lietoju godaddy. Par viņiem internetā klejo arī ne tās labākās atsauksmes, bet nu es lietoju godaddy daudzus gadus, daudziem domēniem, un pilnīgi nekādas problēmas nekad nav bijušas. Vari paskatīties arī namecheap, google domains.

      Privacy - nu kā pats gribi. Ja nevēlies, lai tavu identitāti var vienkāršā veidā sasaistīt ar to domēnu, tad pērc, nekādu citu jēgu tam neredzu. Man pārsvarā nav.

    • Kambyz
      +1

      Namecheap.com - legit un lētāks par godaddy + dod free whois privacy pirmajam gadam.

    • Hidden driver
  • Ezeliitis
    0

    Labs vakars. Gribēju uzzināt, vai kādam ir zināmas foršas firmas, kurās varētu meklēt praksi (Android development)? smile_mini.gif

  • Ezeliitis
    0

    Kāds kaut ko ir dzirdējis par Xamarin? Varbūt kādam ir bijusi pieredze arī ar Android Studio un varētu pros/cons uzrakstīt par android app izveidi, ja neskaita to, ka xamarin ir iespējams izveidot app'u uz vairākām OS.
    Varbūt pat tādas vieglprātīgas prognozes par nākotni starp abiem.

    • NoTitsNoFun
      0

      https://www.quora.com/Which-is-better-for-An...udio-or-Xamarin

       

      Saprotot ka tu esi jauniņais app veidošanā, es tavā vietā sāktu ar Android Studio, jo viņš IR galvenokārt paradzēts tieši Android app veidošanai kas nozīmē ka tev nav jāmācās arī par iOS kas trīskaršo complexity tev sākumā, otra lieta ir ka viņš ir par brīvu un par Xamarin tev ir jāmaksā, kamēr neesi izveidojis vismaz pāris apps priekš Android nav vērts par Xamarin domāt jo tas būs waste of money, frustrating learning curve. Vēl viena lieta ka Android Studio ir daudz lielāks user base un labāka dokumentācija priekš sākuma.

       

      Edit: Izskatās ka par Xamarin Studio kā tādu nav jāmaksā bet laikam jābūt legālam Visual Studio, bet nemaina faktu ka ar Android Studio ir labāk sākt.

  • Ezeliitis
    0

    Sveiki. Sanākusi baigā ziepe. Man portatīvajā lādētāja ports (izeja) ir izļurkājusies un PC nevaru ieslēgt. Ņemot vērā, ka man ir daži svarīgi referāti, kuri drīz ir jānodod, man vajag ātri novērst šo problēmu.
    1. Vai labāk būtu nopirkt vienkārši šo izeju? Ebay nāks kāds laiciņš, kas man neder un īsti nezinu, kur Rīgā ir iespējams nopirkt tikai portu, ja vispār to var izdarīt.
    2. Varbūt ātrāk būtu aiznest uz kādu darbnīcu? Kāds varbūt var ieteikt daudz/maz sakarīgu vietu Rīgā (Centra rajonā), kur varētu ātri un veikli sataisīt un nenorautu bargu summu par to? Ir kādas idejas/priekšlikumi?

    PC - Acer Aspire 5750G

    • Hidden driver
      0

      Atnes pie manis, sataisīšu

    • Mārtiņš
      0

      Ar kādām cenām jārēķinās?

  • Ezeliitis
    0

    Ir jāizveido referāts. Tematika par un ap datoru/to līdzdalību kādā specifiskā jomā. Tehniski dziļam aprakstam ir jābūt. Varbūt kāds var padalīties ar kādu labu tematu? Pats biju domājis, kaut ko ar ''Mākslīgo intelektu'', bet īsti neesmu atradis, ko precīzi varētu papētīt.
    Svarīgi, lai temats būtu salīdzinoši svaigs. Uzklausīšu jeb kādas idejas. smile_mini.gif

    • NoTitsNoFun
      0

      Mans, HCI mini darbs, kaut kas nedaudz uz to pusi. Nekas īpašs nav bet varbūt kaut ko atradīsi.

      Rādīt spoileri

  • Ezeliitis
    0

    Sveicināti. Gribēju apjautāties par ''Accenture'' boot-camp`iem. Vai ir vērts tajos piedalīties? Interesē tieši 'Front-end', pie tam, boot-camps ir atmaksāts. Vienīgais jautājums man ir vai spēšu savienot ar studijām (2 nedēļas sanāk izlaist dēļ tā), pie tam viņi apsolās praktizēt 'labākos', bet cik noprotu, viņi ņem visus. Atteikt nevar, pretējā gadījumā sods 300e vērtībā. Ko jūs sakāt? Varbūt kādam ir bijusi pieredze un var/grib padalīties? smile_mini.gif

    • Dawgora
      +1

      Cik dzirdēts, accenture Tev iemāca 2 nedēļa pamatus, tad Tu rukā gadu pie viņiem pa minimālo or something un Tev neliks darīt tikai to, ko mācījies, Tev dos visu pēc kārtas, ja paliksi tur strādāt. Ja domā iet tur mācīšanās dēļ un gribi maksāt 300 EUR... domāju ka nav vērts tās naudas.
      Besides, palasi aprakstu par pašu accenture internetā. Nu, piemēram, ir arī propoganda pret viņiem https://exposingevilempire.com/ .

      • Ezeliitis
        0

        Par accenture esmu dzirdējis tikai sliktu. Paziņa teica, ka prakse ir obligāta, maksā ~300e un 4 mēneši. Principā ir tā, ka tieši tas ir tas, ko es meklēju. Man vajag mazliet apošņāt kā ir rl darba pienākumi, pie tam, lai varu vismaz izdzīvot. Varot arī sarunāt pusslodzi un vasarā, takā tas apmierinātu, bet neesmu 100% pārliecināts par to info. Laikam jānoskaidro būs!

      • mad
        0

        2 nedēļas izlaist studijās nav nekas traks, daži pamanās nokavēt vairāk kā pus semestri un tā pat visu nokārtot shura.gif
        Bet par tām Accenture apmācībām un praksēm dzirdētas tikai sliktas autsauksmes, galvenokārt par to, ka tā prakse ir obligāta un maksā smieklīgi (tas gan bija pirms pāris gadiem) bet jāstrādā ir pa īstam, nevis kā kaut kādā pāris nedēļu praksē kur tevi skola aizsūta un vajag tikai parādīties. Personīgas pieredzes gan man nav, tik vien kā apjautāšanās apkārt, kad man tāds "bezmaksas" kursu piedāvājums bija piesūtīts un likās pārāk labs, lai būtu patiess.

      1 - 2 - 3 -

      Atpakaļ Uz augšu