Dawgora miniblogs

  • Dawgora
    0

    Tas moments, kad tagadējā jaunajā augstskolas kursā otrais gudrākais cilvēks domā, ka HTML5 ir video pleieris. hihi.gif Zinot to ka ir geimeris viņš arī... Es solu ka viņš izkritīs 3 mēnešu laikā. Ko citi solat?


    Un tagad visi paskaidrojat. Kāpec linux ir labāks programmēšanai nekā Windows? Varbūt apsvērt domu un no Ultimate pāriet uz Linuxi, ja man nav svarīgas spēles?

    • mad
      0

      Nu uzliec un paspēlējies, apskaties. Nav jau momentā jāpāriet pavisam uz vienu vai otru OS.

      Uz linux vienkārši ļoti daudz ko var izdarīt ērtāk. Ir miljons visādu mazo utilītu, kas atvieglo dzīvi, kad iemācies ar tām rīkoties. Kaut vai tas pats curl, wget, apt-get, scp utt. Viss pāris taustiņu spiedienu attālumā smile_mini.gif

      Bet nu pa lielam jau svarīgs ir arī pieradums.

      • Dawgora
        0

        Vienīgais linuxveidīgais kas man ir uz datora ir laikam backtrack hihi.gif un tas ir uz Virtualbox.

        • mad
          0

          Kādu Mint var uzlikt lai paspēlētos. Principā tas pats ubuntu, bet strādā ātrāk un ne tik krutiem dzelžiem un nav pokemoniskā Unity.

    • mad
      0

      Man pirmajā kursā bija istabas biedrs, kurš bija atnācis mācīties par sisadminu, bet man prasīja nokonfigurēt viņa kompim wirelesu un sauca mani par deksteru crazy.gif

      Kaut kā nebūt viņš tos sisadminus arī pabeidza, btw.

      • Dawgora
        0

        Ļoti gudrs istabas biedrs.

        Atceros ka draugam 4 kursā praksē bija saskāršanās ar sievieti, kura ir kādam grāmatvede (man liekas ka grāmatvede, vai arī kkas cits ar datoru saistīts) , bet nu ne grama nejēdz no datoriem un excel... Tad šī prasīja viņam lai taisa viņas lietas. facepalm.gif Nesaprotu, kā tādi cilvēki var iegūt tādu darbu, ja nejēdz pat elementāro.

Atpakaļ Uz augšu